security-alarm-monitoringShvatili smo da postoji bolji način da se zaštititi imovina i porodica. Tako je počeo sa radom naš Monitoring centar. Alarm kompanije nisu primenjivale najnovije tehnologije, njihov pristup je ostavljao imovinu ranjivom. Monitoring doo okupio je više od 25 godina iskustva u industriji zaštite, a naša pametna tehnologija nudi najveći raspon fleksibilnosti i udobnosti.
„Monitoring” d.o.o. pruža usluge kompjuterskog nadgledanja rada alarmnih sistema, kao i uslugu izvršenja bezbednosne procedure u cilju prevencije neželjenih događaja. Korisnicima pružamo kompletna rešenja u sledećim fazama: bezbedonosno-tehnička analiza, projektovanje sistema, instalacija i puštanje u rad i potom nadgledanje odnosno kompjuterski monitoring alarmnih sistema.

Sedište Alarm Monitoring Centra za kompjuterski monitoring alarmnih sistema lociran je u Novom Sadu. Kapacitet centra je 10.000 korisnika sa mogućnošću proširenja, projektovan je i izgrađen po unapred definisanim kriterijumima Evropskog Komiteta za Osiguranje Imovine i najažurnijim C.E.A. standardima Pariskog Instituta za Bezbednost.

Kontakt tel. 021/4722790 i 065/4722790

e-mail: office@monitoring.rs
CEA* 4036/2002. *CEA – Comité Européen Des Assurances Paris.

Naši partneri