Šta morate znati kako bi izabrali pravi alarmni sistem

Kako radi alarmni sistem?

house-in-life-raftAlarmni sistem počinje sa sigurnosnim senzorima. Oni čuvaju „stražu“, spremni da reaguju na određene situacije (npr. kad se otvore vrata, prozor, razbije staklo, itd).
Kad senzor detektuje problem on na to upozorava alarmnu centralu (kontrolni panel).
Kod nadgledanih sistema, alarmna centrala odmah signalizira Centru za nadzor, obično koristeći svoj ​​fiksni telefon ili internet vezu (GSM mobilni alarmni sistemi su sigurniji i ne zahtevaju fiksne linije!)

Centar za nadzor je ključ za Vašu sigurnost. Monitoring tim može odmah da obavesti Vas ili lokalne vlasti – Policiju ili Vatrogasce i to 24/7 .

Ako imate alarmnu centralu od naše kompanije, senzori mogu biti 100 % bežični. Oni su neverovatno jednostavni za postavljanje , bez bušenja ili složenih električnih instalacija. Još važnije, komunikacija sa Centrom za nadzor je putem mobilne GSM veze. Ona ne zavisi od telefonske linije. Naša alarmna centrala je i interaktivna, što znači da ćete dobiti instant upozorenja kada se senzori aktiviraju, bez obzira gde se nalazite. Monitoring alarmni sistem nudi senzore za zaštitu od požara, poplave , medicinske i druge hitne slučajeve. Ova zaštita je uključena bez dodatne naplate u Vašem mesečnom planu praćenja .

Zašto su neki alarmni sistemi bezbedniji od drugih?

kuca_u_lancimaNisu svi alarmni sistemi jednaki.
Sistemi koji zavise od žičanih veza imaju poznate slabosti, provalnici mogu preseći telefonsku liniju ili internet i nadzor u tom slučaju neće raditi. Naš alarmni sistem je sigurna bežična tehnologija, može i u tom slučaju dojaviti provalu Monitoring centru.
Mi ugrađujemo najsavremenije sisteme koji rade i u slučaju nestanka struje.

Da li kućni alarmni sistemi zahtevaju profesionalnu instalaciju?

cartoon+gif+handymanNeki zahtevaju i to može biti skup i dugotrajan posao. Za brzo i jednostavno postavljanje, razmislite o našem bežičnom alarmnom sistemu. Za oko 30 minuta možete postaviti naš alarmni sistem sami, po vlastitom rasporedu.

Korak 1 – Uključite (kontrolni panel)

Korak 2 – Zalepite senzore

Korak 3 – Pozovite naš tim za aktivaciju

Vaš alarmni sistem je isporučen sa već učitanom konfiguracijom za Vaš dom. Naš tim za aktivaciju će daljinski obaviti test i potvrditi  da oprema  radi savršeno. Oni će Vas provesti kroz jednostavna upustva za upotrebu. Sistem omogućuje da se lako proširi po potrebi. Ako se selite, možete ga poneti sa sobom.

Alternativa? Tradicionalni sistem zahteva planiranje i takođe morate čekati da  se pojave tehničari. Oni će postavljati kablove i izbušiti rupe kroz zidove da bi spojili opremu. Fiksni telefon ili internet veza je potrebna da bi ti sistemi radili (ako veza padne, tako će i Vaša sigurnost).

Šta se dešava ako postoji bezbednosni problem dok nisam tu?

woman-iphone-storeVećina alarmnih sistema će Vas obavestiti telefonom, ako se aktivira alarm u Vašoj kući. Nakon toga možete potvrditi da to nije lažna uzbuna i razgovarati sa monitoring timom oko preduzimanja dalje akcije.

Bilo da ste na poslu ili odmoru, nikada ne želite biti bez kontakta sa svojim alarmnim sistemom. Našem sistemu možete pristupiti s bilo kojeg mesta. Monitoring mobilne aplikacije će Vas držati u pokretu, dok je Vaš dom i dalje siguran.

Monitoring alarmni sistemi su integrisani sa internetom, tako da možete pristupiti i kontrolisati svoju sigurnost s bilo kojeg uređaja, kao što je laptop ili smartphone. E-mailovi i SMS obaveštenja pružaju trenutno ažuriranje svih aktivnosti iz područja sigurnosti. Želite li više? Sa monitoring prenosom slike uživo, možete proveriti svoj dom u svako vreme i biti sigurni jer znate da je naš monitoring tim na poslu, svake minute svakoga dana .

Koliko to košta?

iceberg1Jednostavno pitanje, zar ne? 

Mnoge kompanije imaju dosta skrivenih naknada! Želite GSM praćenje? To je extra. Želite zaštitu od elementarnih opasnosti? Dodatno platite. O da, instalacija košta, previše. I aktivacija!

Monitoring doo nema skrivenih troškova. Naša cena je jednostavna i unapred određena. Svaki plan praćenja uključuje detekciju upada, požara, zaštitu okoline i sigurnost života, sve sa GSM signalizacijom. Nema troškova instalacije, bez naknade za aktivaciju, pa čak i besplatne dostave!

Proverite naše usluge u sekciji *Povežite se s nama na početnoj strani našeg sajta.